Over Flash

Blitz hair foto 2 flash small

Over mij…

Mijn naam is Carina, gediplomeerd allround-kapster met 17 jaar ervaring waarvan de laatste 15 jaren als zelfstandig thuiskapper in Sittard Echt-Susteren Maasbracht en omstreken.

Al op jonge leeftijd was ik veel met mode en verzorging bezig. Ik vond het reuze interessant om mijn moeder als kapster bezig te zien en bracht het haar van mijn poppen al goed in model. Naarmate ik ouder werd nam mijn interesse alleen maar verder toe. Na de middelbare school wist ik het zeker: Ik wilde kapper worden! Ik volgde de kappersopleiding bij het Kappers College Limburg (KCL) te Sittard en was ik in staat om mijn opleiding met alle modules met een half jaar verkorting af te ronden… iets wat nog nooit eerder was voorgekomen!

Al tijdens mijn stages werd ik gevraagd om na het afronden van de opleiding filiaalleidster te worden in een nieuwe vestiging. Ik dacht: waarom filiaalleidster worden als ik voor mezelf kan beginnen? Zo startte ik in 2003 mijn eigen bedrijf als thuiskapster. Sindsdien heb ik veel ervaring opgedaan in mijn vak en veel interessante mensen leren kennen. Nog steeds ben ik gepassioneerd met mijn vak bezig.

Ik blijf up-to-date door het volgen van diverse workshops zowel voor heren als dames en bezoek aan kappersbeursen voor de laatste trends en ontwikkelingen op stylingsgebied. Zo kan ik niet alleen uw haren perfect in model brengen maar u ook professioneel advies geven.

Ik maak enkel gebruik van professionele kappersproducten van het merk KIS. U heeft ook de mogelijkheid om deze producten rechtstreeks via mij aan te schaffen zodat u het haar zelf ook goed in model kunt brengen. Voor meer informatie zie de ‘producten’ pagina op deze site.

Mocht u algemene vragen hebben aarzel dan niet om contact op te nemen, dit kan via de telefoon of per mail.

Met vriendelijke groeten,
Carina – uw flashy thuiskapper

Over Flash Hair

Thuiskapper limburg

Hallo, mijn naam is Carina, gediplomeerd allround-kapster met 17 jaar ervaring waarvan de laatste 15 jaren als zelfstandig thuiskapster.

Tarieven

Thuiskapper Limburg

Bekijk de voordelige tarieven en ontdek een goede prijs-kwaliteitsverhouding met een uitstekende service!

Werkgebied

Button 3

Flash Hair komt aan huis in Midden- en Zuid Limburg op een groot aantal locaties. Bekijk de kaart of neem contact op bij vragen.

Afspraak maken

Thuiskapper blitz hair contact

Voor een afspraak kunt u bellen op 046 – 2021128, mailen naar [email protected] of via onderstaand formulier.