Thuiskapper Limburg – Flash Hair Thuiskapper

Dé thuiskapper in regio Echt-Susteren, Sittard-Geleen, Maasbracht en omstreken. Laat u verrassen door de voordelen die de kapper aan huis met zich meebrengt. Thuiskapper Flash Hair is mede door de ervaring en professionaliteit uniek in de regio! Natuurlijk kunt u niet alleen terecht om uw haren te laten knippen maar ook voor alle andere haarbehandelingen en persoonlijk en professioneel advies. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de producten die ik gebruik voor thuis aan te schaffen. Bekijk deze site voor meer informatie over thuiskapper Flash Hair, de tarieven of voor foto’s van mijn werk of maak direct een afspraak via de contact pagina. Ook als u nog nooit een thuiskapper heeft gehad en vragen heeft kunt u natuurlijk contact opnemen, ik sta u graag te woord. Dit kan ook handig en direct via de Whatsapp knop op deze site (alleen op de mobiele versie).

Samen komen we tot een prachtig resultaat!

Uw flashy thuiskapper Limburg.

CORONA-UPDATE: Vanaf 3 maart mag ik weer aan het werk! Er kunnen weer nieuwe afspraken gemaakt worden. Houd er rekening mee dat de wachttijd voor een afspraak langer is dan normaal.

ps. vergeet niet om ook de facebookpagina te bezoeken. Zo blijft u op de hoogte van de laatste trends op het gebied van haarmode. Verder zijn er regelmatig leuke acties!

Over Flash Hair

Thuiskapper limburg

Hallo, mijn naam is Carina, gediplomeerd allround-kapster met 17 jaar ervaring waarvan de laatste 15 jaren als zelfstandig thuiskapster.

Tarieven

Thuiskapper Limburg

Bekijk de voordelige tarieven en ontdekt een goede prijs-kwaliteitsverhouding met een uitstekende service!

Werkgebied

Button 3

Flash Hair komt aan huis in Midden- en Zuid Limburg op een groot aantal locaties. Bekijk de kaart of neem contact op bij vragen.

Afspraak maken

Thuiskapper blitz hair contact

Voor een afspraak kunt u bellen op 046 – 2021128, mailen naar [email protected] of via onderstaand formulier.